top of page
sigmund-MtA10SEMPG8-unsplash.jpg

Våre regnskapstjenester

Enten du planlegger å starte en ny bedrift eller har drevet bedrift i flere år, er det viktig med et regnskap utført etter gjeldende lover og regler og en god og sunn økonomistyring for din virksomhet.

 

Ved å inngå et samarbeid med Grenland Regnskap, kan du føle deg trygg på at du kan bruke mer tid på å utvikle og drive din bedrift, mens vi tar oss av det du måtte trenge av blant annet regnskapsføring, bokføring, skatteplanlegging, skattemeldinger, oppfølging av myndighetenes krav til tidsfrister og innleveringer av A-meldinger, samtidig som vi gir deg økonomisk bistand når du trenger det.

 

Sammen med deg, kan vi finne frem til skreddersydde samarbeidsløsninger på forskjellige plattformer ut fra hvor mye tid du ønsker å frigjøre til deg og din drift. Enten du ønsker skybaserte regnskapsløsninger, eller mer tradisjonelle, har vi verktøyene og regnskapskompetansen du trenger!

Grenland Regnskap er et autorisert regnskapsbyrå og er medlem av Regnskap Norge.

rn_logo_rgb_pos.png

Vi tilbyr følgende regnskapstjenester

Regnskapsføring

Regnskapet er et bærende fundament i enhver bedrift. Det kan være utfordrende å til enhver tid holde seg oppdatert, og samtidig forstå regnskap, men vi hjelper deg gjerne. Når vi tar oss av regnskapsføringen for deg, kan du være trygg på at frister og krav blir overholdt. Det er kort vei til din regnskapsfører hos oss, slik at du kan få tett oppfølging.

 

For firmaer som er underlagt krav om prosjektregnskap, har vi regnskapsførere med god kompetanse og erfaring på det.

Lønn

Vi er oppdaterte på de til enhver tid gjeldene lover og regler for lønn, skatt og godtgjørelser. Enten du trenger hjelp til prosjektlønn, skatt, kjøregodtgjørelser, A-meldinger eller annet relatert til lønn, kan vi bistå.

 

Fakturering

Hos oss kan du velge de løsningene som passer for deg. Enten du ønsker å fakturere selv, eller velger å sette bort den arbeidsoppgaven til oss. Vi tar oss også av oppfølging av innbetalinger og OCR-innlesing fra banken hvis du ønsker det.

 

Betalinger

Vi håndterer betaling av fakturaer i form av remittering og elektronisk overføring mellom regnskapssystem og nettbanken din.

 

Budsjettering

Vi vet hvor viktig et realistisk og sunt budsjett er. Ønsker du rådgivning og hjelp til budsjettering, står vi klare til å hjelpe deg. Spør oss gjerne.

 

Årsoppgjør

I Grenland Regnskap er vi opptatt av å være løsningsorienterte. Vi er tilgjengelige for kundene våre, og ønsker et tett samarbeid. Når du benytter oss til å føre regnskapet ditt, kan du være trygg på at myndighetenes tidsfrister og innleveringsfrister blir overholdt.

 

Generell økonomisk rådgivning

Vi ønsker å være din sparringspartner på regnskap og økonomi. Hos oss kan du få hjelp med økonomistyring og til å forstå ditt regnskap. Rådgivningstimer kan også benyttes utenom eksisterende kundeforhold. Bestill gjerne noen timer hos oss før oppstart av firma, eller dersom du har spørsmål knyttet til valg av selskapsform eller stiftelse.

Noe du lurer på innenfor regnskap?
Ring eller mail oss for en hyggelig og uforpliktende prat!

bottom of page